در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)

با سلام

من قبلا​ بیمه رانندگان (مشاغل آزاد) پرداخت میکردم و اکنون به مدت شش ماه در یک شرکت مشغول به کار شدم اما به دلیل حادثه آتش سوزی در منزل دچار سوختگی شدم و در استراحت پزشکی به سر میبرم در این زمان با اینکه دو ماه دیگر هم قرارداد دارم شرکت به جای من نیروی دیگری به کار گرفته است و به بنده گفته اند دیگر نیازی به من ندارند و باید از شرکت بروم.

  1.  آیا میتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟
  2. آیا سوابق قبل از کار در شرکت هم در مدت زمان بیمه بیکاریم محاسبه میشود یا اینکه فقط همین شش ماه که در شرکت بودم محاسبه می شود؟
2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به  سوابق بیمه کمتراز شش ماه میباشد بیمه بیکاری بشما تعلق نمیگیرد وبا توجه به حادثه پیش امده کارفرما موظف به پرداخت دستمزد تا اخر قرارداد میباشد واینکه قبلا بیمه مشاغل ازاد بودید چون بیمه پرداختی غیر اجباری میباشد بیمه بیکاری از سوابق آن برای سما للحاظ نمیشود..ایمانی