در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
با سلام
بنده حدودا بیست و هشت ماه است که در شرکتی مشغول به کار هستم و اکنون بعلت بیماری دو ماه در مرخصی استعلاجی به سر میبرم، سوال بنده این است که اگر بخواهم پس از پایان مرخصی استعلاجی از بیمه بیکاری استفاده کنم نیاز است که چند وقتی مجددا به سر کار برگردم و یا می شود بلافاصله پس از مرخصی استعلاجی از بیمه بیکاری استفاده کرد؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
شرط برقراری بیمه بیکاری اشتغال به کار میباشد و بعد از اتمام استعلاجی امکان برقراری بیمه بیکاری وجود ندارد