در صندوق خدمات کشوری و سایر صندوق ها توسط (120 امتیاز)

سلام ضمن تشکر از پاسخ آقای برزگربه سوال اخیر بنده درخصوص دریافت حکم مهجوریت ، والده و برادرم مستمری بگیر صندوق بازنشتگی کشوری میباشن ونه تامین اجتماعی با این توضیح آیا پاسخ سوال فرقی میکند یانه؟ باتشکر

سوال قبل:

چگونگی دریافت حکم مهجوریت برای دریافت مستمری پدر

1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

صدور حکم محجوریت در حوزه صلاحیت دادگاه خانواده و در چهارچوب قانون مدنی و حمایت از نظام خانواده است و ارتباطی به نوع صندوق بازنشستگی ندارد و البته این حکم برای همه دوایر و ادارات دولتی قابل قبول و لازم الاجرا است.