در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (100 امتیاز)
با سلام

می خواستم بدانم برای یک معلم انتخاب کدام بیمه مناسبتر می باشد؟ صندوق تامین اجتماعی یا بازنشستگی کشوری؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

در حال حاضر که امکان تغییر صندوق بیمه ای وجود ندارد، اما هر کدامشان مزیت هایی دارند. نحوه محاسبه بازنشستگی همه صندوق های بیمه مشابه هم می باشد. اما مزایای مشمول حق بیمه در صندوق تامین اجتماعی بهتر است و همچنین امکانات درمانی تامین اجتماعی که متمایز است.