در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (110 امتیاز)
با سلام

مادر بنده بازنشسته است و از صندوق بازنشستگی حقوق دریافت میکند. بعد از فوت پدرم حقوق وظیفه ایشان را نیز دریافت میکند.

آیا حقوق وظیفه ی پدر بزرگم (پدرِ مادرم) نیز به مادرم تعلق میگیرد؟ ضمنا هر سه اداره متفاوت هستند ولی مربوط به صندوق بازنشستگی کشوری می باشند.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام حقوق مستمری بازماندگان به افرادی تعلق میگیرد که یا این افراد تحت کفالت بازنشسته میباشد یا قبلا تحت کفالت بوده مادر شما هیچ وقت تحت کفالت پدربزرگتان نبوده وبه این دلیل نمیتواند از حقوق ایشان استفاده کند