در قانون کار و قرارداد کار توسط (200 امتیاز)
ایا اداره نیمه دولتی میتواندنیروی انسانی شرکتی تحت پوشش پیمانکار را بدلیل کم شدن ساختمانهای اداری اخراج کند؟
1 پاسخ
توسط (4,300 امتیاز)
سلام .اگر تامین نیروی انسانی توسط پیمانکار با تایید کارفرما انجام میگردد و حسن انجام کار باید توسط کارفرما تایید شود وکارفرما اختیار اخراج وتعدیل نیرو را دارد .ولی اگر کارپیمانکاری به صورت حجمی می باشد وپرسنل استفاده شده پیمانکار به کارفرما ارتباطی ندارد مگر اینکه انجام کار توسط کارگر برای کارفرما مشکلاتی ایجاد کرده باشد درغیراینصورت کارفرما نمیتواند دخالتی داشته باشد.واگر قرارداد منعقده بین کارگر وپیمانکار راسا اقدام میگردد باز کارفرما دخالتی نمیتواند داشته باشد .ولی درحالت کلی معمولا بکارگیری نیرو ها توسط کارفرما انجام شده وپرداخت حقوق ومزایا وبیمه از طریق پیمانکار به صورت نیروهای پیمانی انجام میگیرد مخصوصا در اداره ها وجاهای نیمه دولتی و دربکارگیری واخراج ویا جایگزین پرسنل پیمانکار دخالتی ندارد.با تشکر داریوش برزگر