در سختی کار و مشاغل سخت توسط (140 امتیاز)
باسلام اینجانب با ماده ۶۵ مستمری ها بازنشسته شدم ولی‌ دارای چندین سال سخت و زیان اور بودم که سازمان تامین اجتماعی ۱۲ سال را تقسیم بر ۲ کرد و ۶ سال به سوابق اضافه شد ولی برای محاسبه ۴ درصد ان  ۹ میلیون باید کارفرما پرداخت کند ولی ۱۱۰ هزار تومان به حقوق اینجانب اضافه میشود و این دور از عدالت است چون حقوق اینجانب ۴۸۰ تومان حداقل حقوق است که میشود در حدود ۶۰۰ تومان ولی محاسبه پرداختی که باید کارفرما پرداخت کند بر اساس اخرین حقوق ۲ سال اخر است

مثلا ۱/۲۰۰ میلیون تومان در صورتی که اینجانب با حداقل حقوق بازنشسته شده ام و چیز زیادی به حقوق من اضافه نشده است واین خارج از عدالت هست

 ایا چه باید‌ کرد تازه  با این تفاصیل بیمه من بالای ۲۰ سال میشود در مجموع ولی ماده ۱۱۱ را اجرا نکردند   متشکرم
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام یا شما اشتباه میکنید یا سازمان تامین اجتماعی حقوق شما را اشتباه محاسبه کرده اگر شما دارای بیست سال سابقه باشید حقوق شما نباید کمتر از نهصد هزار تومان بشود در ضمن مبنای محاسبات مبلغ سخت وزیان آور نسبت به حقوق مشمول کسر بیمه زمان بازنشستگی محاسبه میشود