در دیه و بیمه خودرو توسط (550 امتیاز)
با توجه به سوال قبلیم در این لینک

https://www.bidbarg.com/bimeh/59239/%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%88%D9%82-%D8%AA%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%B3%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%AF%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D9%88%D9%84-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%B1-%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C?show=59290#a59290

شما که می فرماییین صندوق ریکاوری میکنه مبلغو   اخه من نه کاری دارم که کار کنم پول صندوق را بدم   نه خو نه ای  چیزی دارم که بفروشم و پول صندوق  را پس بدم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

تبصره۲ ماده 25 قانون جدید بیمه شخص ثالث: صندوق مجاز است با درنظرگرفتن شرايط و وضعيت وقوع حادثه، علت نداشتن بيمه نامه، سوابق بيمه اي مسبب حادثه، وضعيت مالي و معيشتي مسبب حادثه و ساير اوضاع و احوال مؤثر در وقوع حادثه نسبت به تقسيط يا تخفيف در بازيافت خسارت از مسبب حادثه اقدام كند. نحوه بازيافت از مسبب حادثه با رعايت مقررات راجع به نحوه اجراي محكوميت هاي مالي و ميزان بازيافت مطابق آيين نامه اي است كه بنا به پيشنهاد هيأت نظارت صندوق و  مجمع عمومي صندوق به تصويب وزير امور اقتصادي و دارايي مي رسد.

چنانچه پرداخت خسارات در سال٩٥ باشد و بعد از ٢٩ خرداد ٩٥ باشد و صندوق ان مابه التفاوت را پرداخت كرده باشد طبق ماده٢٥ حق بازيافت از شمارو ندارد

ولي خب چنانچه قبل از اين تاريخ باشد صندوق وطيفه دارد تمام شرايط مالي و علت نداشتن بيمه نامه و خب ساير موارد را در نظر بگيرد و براي شما اقساطي بلند مدت ١٥ ساله تعيين كند

با تشکر