در قانون کار و قرارداد کار توسط (200 امتیاز)

فردی چندین سال است در اداره نیمه دولتی مشغول است تحت پوشش نیروی انسانی شرکتهای پیمانکاری،

  1. ایا اداره اجازه دارد بدلیل کمتر شدن ساختمان های مربوطه ایشان را تعدیل نیرو کرده و اخراج کند؟
  2. س‌وال دوم:درصورتی که اخراج شود چه اعتراضی میتواند کند و نتیجه ان چه خواهد شد؟
2 پاسخ
توسط (620 امتیاز)
باسلام اگر کارگر نیروی پیمانکار باشد واز کادفرما دستور میگیرد ودر مقابل ان دستمزد دریافت میکند کارفرما میتواند بدلایل اتمام قرداد یا تغیر تکنولوژی تغیر محل فعالیت  بامجوزات ارگانهای دولتی  وغیره میتواند تعدیل نیرو نمایید واگر این کارفرما از قوانین وزارت تعاون کارو......تبعیت میکند باید از طریق ان اخراج غیر قانونی را پیگری نمود حق رسا