در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام من حدود 8 سال سابقه بیمه داشتم به دلیل حذف قسمت کار بیکار و حدود 8 ماه از بیمه بیکاری استفاده کردم البته پس از طی مراحل اداری ، الان حدود 16 سال است که پس از 8 ماه دریافت بیمه بیکاری مشغول به کار هستم و الان زمزمه است که میخواهند به دلیل حذف کارگاه و قسمتی که در آن مشغول به کار هستیم تعدیل نیرو کنند

 در صورت اقدام آیا به من بیمه بیکاری تعلق میگیرد و چقدر میزانش است با حدود ماهیانه 2 میلیون حقوقی که میگیرم ، من هم اکنون 58 سال دارم و یک همسر و دخترم تحت تکفل من میباشند

 ممنون از رسیدگی و اعلام نتیجه و از محضر حضرتعالی تشکر و سپاسگزاری مینمایم ارادتمند شما
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

الان شما 24 سال بیمه دارید (البته امیدوارم بیمه اجباری باشد و خویش فرما یا کارگاه خانوادگی یا ناشی از سربازی نباشد) . با 24 سال بیمه اجباری و در صورت متاهل بودن به شما 50 ماه بیمه بیکاری تعلق می گیرد . 75 درصد میانگین 3 ماه آخر حقوقتان یعنی حدود 1 میلیون و نیم ماهیانه به شما تعلق می گیرد . البته دقت داشته باشید اگر در سالهای منتهی به بازنشستگی از مقرری بیمه بیکاری استفاده نمائید تاثیر منفی بر مستمری بازنشستگی تان می گذارد .

با تشکر