در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام
اینجانب 12 سال سابقه پرداخت حق بیمه به صندوق آیند ساز را با پرداخت مابعالتفاوت 35 میلیون تومان به سازمان تامین اجتماعی اوردام الان با داشتن 20 سال سابقه در شرکت پمپ ایران که شرایط سخت وزیان آور در آن حاکم است بیمه شعبه یک تبریز آن 12 سال انتقالی را بیمه عادی حساب میکند در حالی که کد کارگاهی برای کل این 20 سال اصلا تاخیر نکرده و من از اول تا به حال در شرکت پمپ ایران مشغول به کار بوده‌ام
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام شما با انتقال ۱۲سال دارای بیست سال سابقه میباشید یعنی در واقع ۸سال در پمپ ایران مشغول هستید ودر سازمان تامین اجتماعی بخشنامه انتقال سوابق اینطور میگوید کلیه سوابق انتقالی از صندوقی دیگر به تامین اجتماعی را جزو سوابق عادی منظور میکند وشما نمیتوانید از بیست سال سخت وزیان آور استفاده کنید