در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
من در سال 93 یه بیمه عمر پارسیان ثبت کردم، قسط اولش رو ریختم ولی بقیه اش رو نریختم

به دفتر بیمه پارسیان مراجعه کردم گفتند می تونی تمام اقساط عقب افتاده ت رو یکجا بریزی و همین بیمه تو ادامه بدی یا اینکه می تونی یه بیمه جدید باز کنی،

لطفن توضیح بدید فرق این دو تا چیه؟ آیا بیمه قدیمی تر دارای مزیت است؟
3 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

بهتر است بيمه قديمي رو ادامه بديد، اگر بيمه نامه براي دو سال پيش بوده نرخ تضمينش نسبت به بيمه نامه هاي فعلي بالاتره و با باز كردن بيمه نامه جديد همون تضمين رو بهتون نميدن.

در ضمن با پرداخت معوقات در واقع از همون دو سال پيش سابقه داريد و در اينده دو سال زودتر مي تونيد بازنشسته شيد.

اگرم نخواستيد ادامه بديد بپرسيد از نمايندگي اگر مي تونه به نام بزنه، من خريدارم