در دیه و بیمه خودرو توسط (260 امتیاز)
سلام
با کسی تصادف کردم و بیمه شخص ثالث دارم

اگر پزشک قانونی دیه را بیشتر از 100 درصد تعیین کنه( 170 درصد) آیا بیمه همه دیه را تقبل میکند یا فقط تا 100 درصد دیه؟
منظور از سقف تعهد جانی که روی هر کوپن بیمه زده چیه؟

چهار کوپن هر کدام تا سقف 220 میلیون تومان. یعنی سقف خسارت جانی تا 880 میلیون رو بیمه پرداخت میکنه؟
ممنون از لطفتون.
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

سقف تعهدات بيمه شخص ثالث به چند نوع مي باشد

براي خارج از خودرو تا ١٠ برابر داخل خودر مي باشد

براي داخل خودرو تعداد ظرفيت خودرو ضرب در سقف تعهدات جاني

براي هر شخص داخل خودرو  اگر داراي تعدد ديات باشد مثلا ٤٠٠ درصد ديه هم داشته باشه بيمه سقفي ندارد و بايد كامل پرداخت كند