در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
با سلام
اینجانب مدت 10 سال سابقه بیمه ارتش دارم و اکنون در حال باز خرید شدن هستم

.ممنون میشم راهنمایی کنید برای ادامه بیمه بهترین شرایط کدوم هست؟

هزینه ای آن چقد میشود؟

آیا امکان این هست ک بعد از باز خرید شدن همچنان ادامه بیمه ارتش و بدم؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

باید به عرض تون برسونم که بازخرید کردن،یعنی فسخ قرارداد و ابطال آن.

هیچ قراردادی پس از ابطال،قابلیت بازگشت و ادامه رو نداره.

در صورتیکه نمیخواین قراردادتون در ارتش بازخرید بشه،باید سریعا به امور اداری یا کارگزینی واحد متبوعه تون مراجعه و عدم بازخرید رو درخواست بدین تا در صورت موافقت مقامات بالاتر ،نسبت به ادامه اون قرارداد و بازگشت شما به کار اقدام لازم صورت بگیره.

در صورتی که بخواین بصورت اختیاری حق بیمه تون رو واریز کنین،از ماهانه ۱۷۰،۰۰۰ تومان( بانرخ ۱۸٪) تا ماهانه ۲۵۰،۰۰۰ تومان(با نرخ ۲۶٪) میتونین با تامین اجتماعی قرارداد منعقد کنین.

در هر صورت،ادامه بیمه بستگی به شرایط خودتون و شرایط کار و درآمدتون داره.

ضمنا میتونین به نزدیک ترین بیمه تامین اجتماعی محل سکونت تون مراجعه نموده،درباره تبدیل سنوات ارتش به تامین اجتماعی نیز سوال بفرمایین.