در بیمه نیروهای مسلح توسط
با درود فراوان برشما عزیزان که پیگیر حق رسانی به هم وطنانتان هستید .

من حدود هشت سال به عنوان پرسنل استخدامی در ارتش خدمت کردم و سپس بازخرید اجباری شدم . وسپس درحدود 18 سال تحت بیمه تامین اجتماعی در شرکتهای خصوصی قرارگرفتم آیا سوابق خدمتی من در ارتش جزو سوابق بیمه ای من جهت درخواست بازنشستگی محاسبه خواهدشد یاخیر .

لازم به ذکر است که بابت بیمه هشت ساله در ارتش هیچگونه دریافتی نداشته ام . وحتی بابت خدمت درمنطقه جنگی نیز پولی دریافت ننموده ام .

باتشکر                            شهریارخوش صفت
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
در صورت انتقال سوابق به تامین اجتماعی و پرداخت ما به تفاوت این انتقال مدت خدمت در نیروهای مسلح به سوابق تامین اجتماعی شما اضافه میگردد