در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام من ۵ سال هست که به صورت قراردادی مشغول به کارم الان ۴۴ سال سن دارم و خانم هستم با درد شدید کف پا و زانو و کمر درد و کتف درد به دکتر مراجعه کردم

دکتر بعد از ام آر ای تشخیص ۲ تا دیسک در مهره ۴ و ۵ و سیاتیک و آرتروز رو دادند کاره من هم فقط تایپ کردن و نوشتن هست

 می خواستم بدونم با این شرایط می تونم بیمه از کار افتادگی بگیرم یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

باید ابتدا درمان تان را کامل کنید و سپس  درخواست ازکارافتادگی دهید تا در کمیسیون پزشکی درخواست تان مورد بررسی قرار گیرد . شخصا بعید می دانم به شما از کارافتادگی کلی تعلق بگیرد .

با تشکر