در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
سلام

لطفا بفرمایید در مورد بیمه تامین اجتماعی صاحبان کانون های تبلیغاتی و مبالغ پرداختی حق بیمه آنان همچنین کارمندان آنها اطلاعات مبسوطی را ارائه نمایید.

با احترام
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام صاحبین هر کانونی یا هر شرکتی که باشید باید بیمه خویش فرمایی یا اختیاری را برقرارکنید اما کارکنان را هر ماهه باید طبق حقوق دریافتی آنها لیست حق بیمه آنها را پرداخت چنانچه تازه تاسیس باشید باید به شعبه محل کانون مراجعه ونسبت به کد کارگاه اقدام نمایید