در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام
پدر بنده طی سالهای 70 تا 87 در یک کارخانه به صورت استخدام دایم مشغول بکار بودند که شغلشون جزو شغلهای سخت و زیان آور بوده که از سال 87 به علت این که کارخونه اوضاعش بهم میریزه ازشون میخوان خودشون رو بازخرید کنن که اکثرا هم این کار میکنن.

اما امروز که اداره کار بودم گفتن 4 حق بیمه مشاغل سخت رو خودتون باید بدید چون بازخرید کردید و اگر در حال حاضر کارگر شرکت بودید بعهده شرکت بود آیا حرفشون درسته؟

 راهی هست بشه برای شرکتی که قبلا پدرم کار میکرده اقدام کرد؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نه . بر عهده کارفرما است . شاید منظور ایشان این بوده است که خودتان بپردازید و بعد بر علیه ایشان در مجامع قضایی  اقامه دعوا کنید .

با تشکر