در دیه و بیمه خودرو توسط (27,330 امتیاز)
ارش یعنی چی؟ چه فرقی با دیه داره ؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

ارش نيز كه نوعي ديه مي باشد در ماده 367 قانون مجازات اسلامی چنين تعريف گرديده است:

ماده 367ـ هر جنايتي كه بر عضو كسي وارد شود و شرعاً مقدار خاصي به عنوان ديه براي آن تعيين نشده باشد جاني بايد ارش بپردازد.

ماده 495ـ در كليه مواردي كه به موجب مقررات اين قانون ارش منظور گرديده با در نظر گرفتن ديه كامله انسان و نوع در كيفيت جنايت ميزان خسارت وارده طبق نظر كارشناس تعيين مي شود.

موفق باشید