در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

سلام احتراما به استحضار میرساند که این جانب از انجاییکه مدیران عامل حق سنوات نداشتند دررسال 91 اعضای مجمع عمومی  شرکت مصوب نمودند برابر این مصوبه کسانیکه برابر قانون کار حقوق  دریافت میکنند حق سنوات تعلق میگیرد در همان سال بعلت نیاز زندگی مبالغی تحت عنوان حق سنوات به این جانب پرداخت کردند که قرار بود حقوق اینجانب را  اگر مجمع تایید نکرد افزایش دهند که اینطوری نشد همانند گذشته برابر قانون کار پرداخت میکردند و ادامه کار همچنان ادامه دارد .

 ببخشید برابرقانون ( طبق قانون با پایان قرارداد کار، کارگر مستحق دریافت پاداش پایان خدمت است و چنانچه این مبلغ در طول اشتغال در کارگاه واحد و پایان هرسال تسویه شود مبلغ پرداختی علی‌الحساب محسوب می‌شود و از مبلغ نهایی هنگام خاتمه قرارداد کار کسر می‌شود. ) حال من چنین وضیعتی دارم خواهشمند است  دستور بفرمایید راهنمایی های لازم را مبذول نمایند .

از ان سال به بعد هم ارتباطم با کار برقرار است و مشغول هستم و برابر اعلام قانون کار حقوق میگیرم

. باز هم ببخشید .

 با تشکر.

 بنده حقیر جعفر اسفندیاری

1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)

با توجه به اینکه مدیر عامل یا اعضای هیئت مدیره طبق قانون می توانند بطور مجانی هم در سازمان فعالیت داشته باشند ، مانند سایر کارگران مشمول قانون کار نبوده و سنوات و بیمه بیکاری به ایشان تعلق نمی گیرد مگر در موارد خاص و تحت شرایط خاص