در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
باسلام مدت ده سال سابقه کارکارگری  با رای اداره کار دارم و مدت 20سال به صورت کارمند رسمی در یکی از ادارات خدمت کرده ام مبنای پاداش پایان خدمت و حقوق بازنشستگی چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.چنانچه منظور شما از پاداش پایان خدمت(سنوات )میباشد،هر کدام از کارفرماها جداگانه به نرخ آخرین روز کاری پرداخت خواهند کرد.و در راجع به حقوق بازنشستگی میانگین 2سال آخر واریزی شما ملاک محاسبه حقوق بازنشستگی میباشد.