در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
با سلام.من کارمند دولتی هستم و بیمه خود را تامین اجتماعی انتخاب کردم.بهم میگن چون تامین اجتماعی هستی بهت پاداش پایان خدمت نمیدن.ایا این حرف صحت دارد؟با تشکر از شما
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.انتخاب سازمان بیمه گر(تامین اجتماعی)ارتباطی با وضعیت استخدامی شماندارد.واین مجموعه نسبت به سوالات مشمولین قانون کار اطلاع رسانی میکند.که باتوجه به وضعیت استخدامی شما(دولتی)خارج از حیطه پاسخگویی سایت میباشد.ولی به جهت اطلاع به عرض میرسانیم سنوات پایان خدمت در هر وضعیتی قابل پرداخت میباشد.