در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
باسلام. سالهای 69 الی 70 درصداوسیما کارکرده ام. سنوات وعیدی این دوسال به من داده نشده است .حال در شرف بازنشستگی از تامین اجتماعی با سی سال سابقه هستم .

می خواهم سنوات وعیدی این دو سال را با شکایت در اداره کار بگیرم. مبلغ محاسبه این دو سال برچه اساسی می باشد؟چقدرمی باشد؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
هرچندعدم شکایت درچندین سال گذشته وموضوع شمول مرور زمان یک موضوع حقوقی است .اماسنوات مزایای پایان کاراست وب اساس میزان حقوق درزمان قطع ارتباط ملاک است.درخصوص عیدی ملاک درانجام کارهمان سال است که مبلغ عیدی اعلام شده سال مذکوربایستی درنظرگرفته شود