در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)

سلام   آیا شعبه از روی فاکتور هم مفاصا حساب میده؟  مثلا ما دفتر تبلیغاتی هستیم و سفارش چاپ  تراکت را برای یه شرکت قبول کردیم و قراردادی وجود نداره. حالا کارفرما از ما حق بیمه حبس کرده.

  1.  آیا این عملیات اصلا مشمول بیمه میشه؟
  2.  با در داست داشتن فاکتور میتونیم مفاصا بگیریم؟

 با سپاس و تشکر ...

3 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- در لیست کارهای مربوطه پیمانکاری در بخشنامه 14 من چنین چیزی ندیدم . هر چند شنیده ام اگر جنبه طراحی داشته باشد شامل می شود ولی در بخشنامه 14 نیست .

2-بله می توانید مفاصا بگیرید .

با تشکر