در بیمه حوادث توسط (100 امتیاز)
سلام
قوانین مربوط به وظایف کارفرما در مورد رعایت مواردی برای کاهش حادثه و رعایت ایمنی مربوط به محل کارگاه میباشد
ولی برای کارگران خدماتی که به منازل مراجعه میکنند کارگاه از نظر حقوقی کجا محسوب میشود
منزل مردم؟ اگر آری کارفرما که نمیتواند در منزل مردم دخالت کند ؟!
با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

به نظر من قانون کار کاملا در این زمینه سکوت کرده است . حتی مساله بیمه این کارگران هنوز حل نشده است . مشکلی برایشان پیش بیاید پوشش بیمه ای خاصی ندارند . چون کار مقطعی است و مکان مشخصی هم ندارد . تا آنجا که می دانم بیمه مسئولیت کارفرمایان نیز آن را پوشش نمی دهد .

با تشکر