در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام یک سری کارگر داریم  که برای یک سری کارهای خدماتی به مشتریان معرفی میشند و دستمزد رو مشتری بهشون میده و به ما درصدی پرداخت میکنند
 با این شرایط چون ما حقوقی بهشون پرداخت نمیکنیم پس بیمه اونها با ما نیست درسته؟
یعنی بیمه اونها با مشتریه ؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

متاسفانه قانون تامین اجتماعی در این زمینه سکوت کرده است و بیمه شدن آنها را از مسئولین شرکت خدماتی نمی خواهد . ولی (این نظر شخصی خودم است) وقتی در بعضی مواقع تا 50 درصد دستمزد آنها توسط موسسه دریافت می گردد (از خود این کارگرها در شعبه مان شنیده ام) بهتر است خدمات بیمه اجتماعی یا بازرگانی را به آنها ارائه دهید . قطعا خداپسندانه تر است .

با تشکر