در بیمه آتش سوزی توسط
محل مورد بیمه ( کارگاه ) دارای پوشش خطر ضایعات ناشی از برف و باران می باشد که در اثر وقوع خطر همزمان طوفان همراه با باران ، سقف محل مورد بیمه دچار خسارت می گردد و به تبع آن بر اثر خرابی سقف آب باران به داخل نفوذ و منجر به خسارت به موجودیها مستقر در محل می گردد .
حال با توجه به شرایط موجود و با توجه به پوشش بیمه ای خطر ضایعات باران و عدم پوشش خطر طوفان ، آیا خسارت وارده به موجودیها ناشی نفوذ آب باران قابل پرداخت می باشد ؟
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
با سلام
بستگی به شرایط  و چگونگی خسارت وارده دارد
به عنوان مشاور پیشنهاد میگردد  همیشه  پوشش های  طبیعی را کامل  خرید کنید
جواب شما:
که در هنگام خسارت  شبه ای به وجود نیاید   که با علت آوردن  خسارت پرداخت نشود یا  کمتر  پرداخت شود

حتما از نماینده  صدور بیمه نامه خود راهنمایی بخواهید  همکاران بنده حتما بهترین راهکار را به شما پبشنهاد کنن چون اطلاع کامل تری از بیمه نامه دارند  و صدور مربوط به خودشان است