در بیمه آتش سوزی توسط
کارگاه مورد بیمه دارای پوشش خطر ضایعات ناشی از برف و باران می باشد که در اثر وقوع خطر همزمان طوفان همراه با باران ، سقف محل مورد بیمه دچار خسارت می گردد و به تبع آن بر اثر خرابی سقف آب باران به داخل نفوذ و منجر به خسارت به موجودی ها مستقر در محل می گردد .

حال با توجه به پوشش بیمه ای خطر ضایعات باران و عدم پوشش خطر طوفان ، آیا خسارت وارده به موجودیها ناشی نفوذ آب باران قابل پرداخت می باشد ؟
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
با سلام

پوشش ضايعات ناشي از آب برف و باران در بیمه آتش سوزی
Waste water from snow & rain

بام هر ساختمان، چه یك ساختمان ویلایی باشد یا یك آپارتمان در آخرین طبقه یك مجتمع اعم از مسکونی یا تجاری محل ریزش مستقیم باران، برف و تگرگ است.
آب باران، برف و تگرگ از طریق شیب تعبیه شده در کف بام، آب رو و ناودان به شبکه فاضلاب یا چاه ساختمان می ریزد.
گاهی به علتی مانند لبریز شدن آب رو، نشت در محل اتصال ناودان ها، ترکیدن لوله، ترک برداشتن یا مستهلك شدن پوشش بام و شکستن سفال شیروانی،
آب حاصل از ریزش جوی در بام ساختمان جمع شده و
با نفوذ به سقف ساختمان مورد نظر یا دیواره اطراف ناودان، خسارت وارد می کند.
این خسارت در نزد بیمه گران، ضایعات ناشی
از آب برف و باران نام دارد. در بیمه آتش سوزی ضایعات ناشی از آب برف و باران پوشش ندارد مگر این که با درخواست بیمه گذار، موافقت بیمه گر و در ازای حق بیمه اضافی، پرداخت این خسارت تعهد شده باشد.