در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید اینجانب بعنوان مسئول فنی نظارت بهداشتی در کارخانه ای مشغول میباشم. قرارداد اولیه 2ساله در ازای 4 ساعت کار در روز حداقل حقوق بود. که از پایان قرارداد اولیه 4 سال میگذرد؛

 1- آیا میتوان قرارداد را دائم بحساب آورد؟

 2- آیا کارفرما میتواند در مفاد قرارداد مثلا حقوق یا ساعت کار را تغییر دهد؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- اگر قرارداد تمدید نشود و همچنان به کار در کارگاه ادامه دهید شما قرارداد دائم محاسبه می شوید .

2- بدون رضایت شما هرگز .

با تشکر