در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام. وقت بخیر. به مدت 16 ماه در سالهای 1380 و 1381 در شرکت خصوصی مشغول به کار بودم و 10 ماه بیمه ام را به صورت یک ماه در میان واریز نکرده ، متاسفانه تمام فیش های حقوقی ماهیانه را دور انداختم،

 آیا با گواهی سابقه کار شرکت مربوطه می توان پیگیری قانونی کرد؟ لطف کنید با جزئیات کامل توضیح بفرمایید چکار  کنم؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

به هیات های تشخیص اداره کار شکایت کنید . برای اثبات مدعای خود مدارکی مانند پرینت حضور و غیاب ، لیست مالیات ، گواهی شهود ، فیش حقوقی ، قراردادهایتان و ... دارید . اگر رای اداره کار به نفع تان باشد با استفاده از آن رای به تامین اجتماعی مراجعه کنید . هر چند این که 1 ماه در میان حق بیمه تان ریخته شده است کار را برایتان ساده می کند و احتمالا به نتیجه می رسید .

با تشکر