در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و وقت بخیر
من حدود 4 ماه پیش از تامین اجتماعی بابت کار در شرکت پخش ادعای سابقه بیمه کردم هر دفعه میرم میگه صبر کنید ممکنه تا یه سال هم طول بکشه می خواستم بپرسم تامین اجتماعی حداکثر تا چه مدت باید نتیجه رو به فرد مدعی سابقه اعلام کنه؟
(فاصله شرکت تا شعبه بیمه حدود دو کیلومتره ولی ظاهرا شرکت ثبت نشده)
لازم به ذکره که من 3 ماه بعد از خروج از شرکت ادعای سابقه کردم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

زمان مشخصی ندارد و با ارائه مدارک و مستندات در مدت زمان کوتاهی به نتیجه خواهید رسید