در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط

سلام بنظر شما كسي كه مستمري بگير هست و بيمه همسر سابقش که مرحوم شدن هست ، ميتونه جايي مشغول بكاربشه و بيمه بشه ؟

1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
با سلام باید خدمت شما عرض کنم شما یک بار بیمه شده اید و بابت حق بیمه های پرداختی هم دارید مستمری میگیرید و امکان بیمه مجدد و پرداخت حق بیمه سی ساله و بازنشستگی دوباره خارج از قدرت بشری و قوانین بیمه ای میباشد
بهترین کار اینه که در محل کار جدید از بیمه های عمر و حوادث گروهی و یا عمر و سرمایه گذاری استفاده کنید چون داشتن بیمه عمر ومحدودیتی در تعداد بیمه نامه ندارد
پیشنهاد مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید