در شرکت بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
در ایران کدام شرکت ها بیمه اتکایی انجام می دهند
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در اصل بیمه اتکایی،توزیع یک ریسک بزرگ بین چند شرکت بیمه هست.

اکثر شرکت های بیمه داخلی،بصورت اتکایی با چند شرکت بیمه،آن را انجام میدهند،لکن تنها شرکت بیمه داخلی که خود بیمه اتکایی دارد و مجبور به بیمه اتکایی داخلی با سایر شرکتهای بیمه نمی باشد،بیمه پاسارگاد است!!!
معمولا شرکت هایی بیمه اتکایی انجام میدهند که سطح توانگری مالی بالایی داشته باشند(مثل شرکتهایی که در سطح یک توانگری هستند) و هیچکدام خودشان به تنهایی بیمه اتکایی داخلی ندارند،بجز بیمه پاسارگاد که شرکت بیمه اتکایی ایرانیان در حال حاضر تنها شرکت داخلی بیمه اتکایی بوده  و جزو زیر مجموعه های گروه قدرتمند پارس آریان می باشد.