در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (510 امتیاز)
آیا اینکه شرکتی هم بیمه اتکایی داخلی داشته باشه و هم خارجی برای کسی که میخواد بیمه عمر و سرمایه گزاری بخره مطمئن تره از لحاظ ورشکستگی؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

گفته شما هم تا حد زیادی میتونه به این اعتماد و اعتبار  بیانجامد.

در حال حاضر بجز شرکت بیمه پاسارگاد،هیچ شرکتی بیمه اتکایی داخلی ندارد.

ضمنا بجز این موضوع،توانگری مالی شرکت های بیمه نیز حایز اهمیت فراوانی بوده،که در این مبحث نیز شرکت بیمه پاسارگاد جزو ۵شرکت برتر در زمینه توانگری مالی می باشد.