در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
من شنیدم بیمه ها بیمه عمر رو اتکایی نمی کنن آیا در این ضمینه ماده قانونی یا آیین نامه ای در این ضمینه هست

اگر اتکایی می کنن چه شرکتی مسوول هست ؟

آیا مثل بیمه توسعه که گفتن بیمه مرکزی پشتش بوده و بیمه مرکزی هم به تعهداتش عمل نکرد چه تضمینی وجود داره مثلا اگه بیمه کارآفرین به مشکل بخوره دوباره بیمه مرکزی داستان بیمه توسعه رو تکرار نکنه
2 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
شوراي‌عالي بيمه در اجراي بند ۵ ماده ۱۷ قانون تاسيس بيمه مركزي ايران و بيمه‌گري در جلسه مورخ ۲۲/۹/۱۳۹۰ آيين‌نامه بيمه‌هاي زندگي و مستمري را به شرح زير تصويب نمود:

آيين‌نامه شماره ۶۸
آيين‌نامه بيمه‌هاي زندگي و مستمري

ماده ۲۶- حق بيمه اتكايي اجباري معادل ۵۰ درصد حق بيمه وصولي بيمه‌هاي زندگي است و هرگاه موسسه بيمه‌اي، بيمه نامه زندگي بدون رعايت مبناي تعيين نرخ مقرر در ماده۳ اين آيين‌نامه صادر نمايد، بيمه مركزي مي‌تواند تمام يا قسمتي از سهميه اتكايي اجباري اين بيمه‌نامه‌ها را قبول ننمايد.
لینک آيين نامه در سایت بیمه مرکزی
http://www.centinsur.ir/ShowPage.aspx?Page_=letters&lang=1&sub=0&PageID=1102&PageIDF=1