در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

آیا پرداخت حق اولاد ضروری میباشد ؟

در صورت عدم پرداخت آن با اینکه لیست بیمه هم رد میکنیم وحق اولاد مشمول بیمه نیست از نظر وزارت کار مشکلی  برای  شغل ما  پیش می آید؟

سوالات مربوط به مالیات خود را می تونید در سایت بیدبرگ - مرجع مالیات و امور شرکت ها مطرح نمایید:

آیا حق اولاد مشمول مالیات میشود

2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

طبق قانون کار باید پرداخت کنید . هر کدام از کارگران شکایت کند به نفعش رای صادر می شود و برای شما تبعات دارد . ربطی هم به عدم کسر حق بیمه از آن ندارد .

با تشکر