در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (220 امتیاز)
سلام ب بیدبرگ
من و همسرم حدود ۲ سال است ک متارکه کرده ایم و فرزندانم با ایشان زندگی میکنند ولی مخارجشان را بوسیله مادرم برایشان میفرستم حال سابقه بیمه تامین اجتماعی من کلا حدود۲۰ ماه است و از اول قراردادم نیز با اینکه قید شده ۲ فرزند دارم ولی مبلغی بعنوان حق اولاد واریز نشده است آیا مدت سابقه بیمه ملاک این عدم واریز است یا متارکه من و خانمم و چه راه حلی دارد تا از کارفرما بابت حق اولاد شکایت کنم و به جواب برسم؟ مچکرم
2 پاسخ
توسط (120 امتیاز)

کمک عایله مندی منحصرا تا دو فرزند بیمه شده پرداخت میگردد مشروط بر آنکه : بیمه شده حداقل 720روز سابقه داشته باشد و سن فرزندان کمتر از 18 سال باشد و یا منحصرا به تحصیل اشتغال داشته باشد یا در اثر بیماری و یا نقص عضو تایید شده توسط کمیسیون های پزشکی قادر به کار نباشد.

توسط (15,520 امتیاز)
باسلام حق اولاد به شخصی تعلق میگیرد که باید ۷۲۰روز پرداخت حق بیمه داشته باشد  لذا در صورت داشتن ۷۲۰روز سابفه وعدم پرداخت حق اولاد توسط کارفرما میتوانید به اداره کار مراجعه ودادخواست تنظیم وکارفرما مجبور به پرداخت حق اولا نمایید...ایمانی