در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

من از فروردین 99 از محل کار قبلی تعدیل شدم و مجدد از اذر 99 مجدد در جایی دیگر مشغول به کار شدم ولی اینجا منو تا 4 ماه بیمه نمیکنه.
از آنجایی که من در محل کار قبلی حق اولاد برای 1 فرزند دریافت میکردم آیا در محل کار جدید با شرایطی که برای بیمه شدن دارم  ( تا 4 ماه بیمه نمیکنه ) حق اولاد به من تعلق میگیرد؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ بله پرداخت حق اولاد از طرف کارفرما هیچ ارتباطی با سابقه بیمه ندترد