در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (520 امتیاز)
سلام اگه اداره کار رای بده که کارفرما بابت سالهایی که بیمه نکرده کارند رو باید حق بیمه پرداخت کنه و بیمشو رد کنه کارفرما میتونه رای رو عقب بندازه و به دیوان شکایت کنه که رای عوض بشه ؟

اگه نه از چه طریق باید اقدام کنیم که حق بیممونو رد کنه؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام کارفرما میتواند نسبت به رای اعتراض کند اما آیا دیوان بپذیرد حتمی نمیباشد در ضمن شما وقتی رای قطعی اداره کار در اختیارتان میباشد نسبت به اجرای رای اقدام فرمایید