در سایت و سامانه وزارت کار توسط (100 امتیاز)
سلام

من این پیغام رو دریافت میکنم  " کاربر گرامی شما شامل طرح کارورزی نمی باشید" اگرچه من تاریخ رو درست وارد کردم..تاریخ اخذ مدرک 31-6-94 هستش و تاریخ تولد 15-12-68  و باتوجه به توضیحاتی که در مورد بازه تاریخی داده شده فکر نمیکنم مشکلی باشه

 ولی چرا نوشته شده شامل طرح نمیشم؟؟ مشکل کجاست؟؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

شرایط سنی کارجوها آنقدر در منابع مختلف متفاوت اعلام شده است که آدم نمی داند چه کار کند . شاید بهتر باشد براساس آن چیزی که در خود سایت کارورزی اعلام شده است نظر دهیم . در این سایت برای مقاطع کاردانی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکترا به ترتیب 23 ، 25 ، 28 و 32 سال ذکر شده است که البته زمان خدمت نیز به آن اضافه می شود . احتمالا به این دلیل این پیغام به شما داده شده است .

با تشکر