در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
بنده امریه (سرباز معلم هستم) از لحاظ قانونی و بشرط اینکه همه ساعات موظفی ام را در اموزش و پرورش کارکنم، میتوان جای دیگری به عنوان کار دوم کار کنم؟ پرداخت بیمه به چه صورت است؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

اگر از جای دیگر حق بیمه تان پرداخت شود دیگر نمی توانید سربازی تان را بخرید . اگر خدمت کنید و در این دوران حق بیمه پرداخت نکنید  بعد از پایان خدمت می توانید حق بیمه آن را پرداخت کرده و سابقه آن را به سابقه تامین اجتماعی تان اضافه کنید .

اگر کارگاهی برایتان اکنون حق بیمه رد می کند بهتر است زیرا دیگر نیاز به خرید خدمت سربازی هم ندارید  اما بعدها نمی توانید حق بیمه  کسری از مدت زمان سربازی را پرداخت نمایید ، یادتان باشد .

با تشکر