در پرداخت حق بیمه توسط
سلام.وقتتون بخیر
من تازه لیسانسمو گرفتم و قصد اعزام به خدمت رو در ماه های آتی دارم. از طرفی پیشنهاد کاری در یک دفتر فنی دارم که طبق شرایطش باید یکسال حق بیمه م را بریزند و بعد در آزمون مدنظرشان شرکت کنم.خواستم ببینم اگر من الان این کار را کنم و به خدمت هم اعزام شوم ک انجا هم بیمه میکنند، مشکلی برای این بیمه ک از طرف دفتر میشوم ایجاد نمیشود؟ امکان این امر وجود داره؟؟  باتشکر
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در پرداخت همزمان از دو کارگاه (کارفرما) در یک زمان مدت محاسبه شده فقط برای یک کارگاه محاسبه می شود مثلا اگر شما 30 در یک کارگاه کار می کنید و در همان 30 روز در یک کارگاه دیگر هم کار می کنید و در هر دوجا برای شما حق بیمه پرداخت شود کلا 30 روز سابقه بیمه به شما اضافه می شود

بیمه سربازی برای شما کفایت می کند

طبق ماده 34 قانون تامين اجتماعي به اين صورت است که هر دو کارفرما بايد بابت شما حق بيمه پرداخت نمايند. اما نکته اينجاست که از دستمزد شما تا سقف دستمزد(حداکثر دستمزد) بايد بيمه پرداخت شود و لذا تنها مي شود اين نکته را گفت که کارفرمای دوم  مي تواند بیمه تفاوت حقوق شما را تا سقف حداکثر دستمزد با توجه به دستمزد مشمول بيمه شما از کارفرمای اول پرداخت کند.