در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)
سلام خسته نباشید بنده اردیبهشت 95 ازدواج کردم خانمم تحت پوشش بیمه پدرش بوده اردیبهشت 96 رفتم خانمم بیاورم تحت پوشش بیمه خودم گفتن که این یکسال باید جریمه بدهی 240/000 هزار توان برایم جریمه نوشتن.

اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم .باتشکر از همکاریتون
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام.
در کامنت خود، قید نفرموده اید که پدر خانم شما بیمه شده فعال هستتد یا مستمری بگیر.
اگر ایشان مستمری بکیر باشند، حق اولادهای دریافتی را بایستی مستر نمایند، که البته مبلغ مورد نظر از مستمری وی کسر می شود.
اگر بیمه شده فعال باشند و هر دو نیز مشمول بیمه تامین اجتماعی و بیمه شده فعال بوده باشید، به شرط اینکه از دفترچه درمانی جهت ایام بارداری استفاده ننموده باشید، جریمه شما منطقی نیست.
 در هر صورت استفاده دفترچه درمانی فرزند دختر که عقد نموده باشد، کتمان حقیقت و خلاف مقررات است.  و اگر از آن جهت درمان بیماری های پیش از زایمان و بارداری استفاده شده باشد، کمیسیون پزشکی مربوط به آن‌تشکیل و خسارات برآورد شده اعلام می شود.
به هر حال اگر توضیحات بیشتری ارائه فرمایید، پاسه آن دقیق تر و روشن تر خواهد بود.