در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (230 امتیاز)
سلام سال 90 ازمحل کارم اخراج شدم دردفترچه بیمه تامین اجتماعی تاتاریخ 93 اعتبار زده بودن تاالان تمدید نکردم میخواستم لطف کنید راهنمایی کنید اگر تمدید بخوام بکنم تاتاریخ امروز مخارجش و قبلا که پرداخت نشده چقدر پول لازم میشه باتشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

برای تمدید دفترچه های درمانی تامین اجتماعی جریمه ای وجود ندارد مگر در صورت درخواست دفترچه المثنی و یا استفاده از دفترچه توسط اشخاص دیگر