در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام
اخیرا در محل کارم بعنوان مسئول کنترل کیفیت حین نمونه گیری و کار با اره پانل بر بند آخر انگشت شصت دست چپم قطع شد.

 پیوند زده شده و در حال طی دوره درمان و استراحت پزشکی هستم.

 نحوه دریافت غرامت از بیمه تامین اجتماعی بدون تسلیم شکایت به اداره کار و همچنین نحوه تعیین درصد نقص عضو یا درصد از کار افتادگی جزئی به چه صورتی است.
با تشکر
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- ابتدا به مراجع قضایی مراجعه کرده و شکایت کنید .

2- شکایت توسط مراجع قضایی بررسی شده و به کلانتری ارجاع داده می شود .

3- به کلانتری مراجعه کرده و نامه مربوطه به ارجاع حادثه به اداره کار و تامین اجتماعی را از انها بگیرید .

4- گارفرمایتان باید موضوع را در همان زمان به سازمان تامین اجتماعی اطلاع داده باشد و اگر نکرده حتما این کار را انجام دهد به همراه گزارش حادثه ناشی از کار (ظرف مدت 3 روز و پر کردن فرم مربوطه) .

5 -درخواست بررسی حادثه ناشی از کار به بازرسی اداره کار دهید تا بازرس کار صحنه حادثه را بررسی کرده و گزارش مربوطه را تنظیم کند .

6-به همراه گزارش حادثه کار و گزارش بررسی حادثه کار که توسط اداره کار تهیه شده است و به سازمان تامین اجتماعی ارسال می گردد درخواست بررسی میزان ازکارافتادگی به شعبه تامین اجتماعی دهید . 7-شعبه تامین اجتماعی فرمی  3 برگی به شمامی دهد که باید پزشک معالج تان از نظر پزشکی حادثه پیش آمده را در آن مکتوب نماید .

7-منتظر تماس کمیسیون پزشکی باشید . بعد از تماس کمیسیون پزشکی و ارائه مدارک پزشکی به شما نوبت شرکت در جلسه کمیسیون پزشکی داده می شود . با مدارک پزشکی مربوط به حادثه در جلسه شرکت کمیسیون پزشکی شرکت کنید .

8-اگر در جلسه بین 10 تا33 درصد ازکارافتادگی بگیرید غرامت نقص عضو مقطوع به شما تعلق می گیرد . اگر بین 33 تا66 درصد ازکارافتادگی بگیرید مستمری ازکارافتادگی جزئی به شما تعلق می گیرد . اگر بیشتر از 66 درصد ازکارافتادگی بگیرید مستمری ازکارافتادگی کلی به شما تعلق می گیرد . فکر می کنم مستحق غرامت نقص عضو مقطوع شوید .

با تشکر