در سایت و سامانه وزارت کار توسط (110 امتیاز)
سلام. وقتتون بخیر

من موقع ثبت نام، تاریخ فارغ التحصیلی اشتباه وارد کردم. الان که میخواهم اصلاحش کنم گزینه ذخیره و اصلاح فعال نیست و نمیتوانم تاریخ فارغ التحصیلی را تغییر بدهم. و در قسمت ارسال مدارک، پیغام " کاربر گرامی شما شامل طرح کارورزی نمی باشید" را نشان می دهد و گزینه ارسال مدارک هم فعال نمی باشد.

 از نظر سن و مدت زمان فارغ التحصیلی شامل طرح می باشم.

ممنون میشم راهنماییم کنید که چرا من شامل این طرح نمی باشم و چگونه میتوانم اطلاعاتم را ویرایش کنم؟

با تشکر
توسط (100 امتیاز)
سلام...منم این پیغام رو دریافت میکنم  " کاربر گرامی شما شامل طرح کارورزی نمی باشید"  بااین تفاوت که تاریخ رو درست وارد کردم..تاریخ اخذ مدرک 31-6-94 هستش و تاریخ تولد 15-12-68 ولی چرا نوشته شده شامل طرح نمیشم؟؟ مشکل کجاست؟؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

این مشکل حل شده است . ,وارد شوید و تاریخ تولد و تاریخ فارغ التحصیلی تان را ویرایش کنید .

با تشکر