در مفاصا حساب بیمه توسط (400 امتیاز)
باسلام
در چه صورت تامین اجتماعی بجای دریافت مبلغ مفاصا حساب قرارداد پیمانکاری از پیمانکار مبلغ را از کارفرما دریافت مینماید
(در صورتیکه کارفرما به اشتباه کل قرار داد را با پیمانکار تسویه نموده است)
باتشکر
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
اعلام بدهی پیمانکار بطور همزمان نیز به کارفرما ابلاغ می شود و تمام مراحل موازی انجام میشود بمحض اینکه پیمانکار بدهی را پرداخت نکند و حکم بدهی اجرایی شود سازمان تامین اجتماعی سراغ کارفرما هم می رود چون طبق قانون مسئولیت نهایی با کارفرما هستش و باید قسط آخر و 5% بیمه رو نگه میداشته و کارفرما نمیتونه بگه من تسویه کامل کردم.