در جریمه و بدهی بیمه توسط (110 امتیاز)
در ذیل نامه هیئت تشخیص اداره کار، ذکر شده است که ضمنا کارفرما باید معوقات بیمه کاگر را به سارمان تامین اجتماعی بپردازد. آیا درصورت تفاهم میان کارگر و کارفرما و انصراف کارگر از شکایت، این معوقات بخشیده می شود یا به قوت خود باقی است ؟
آیا این حکم، به سازمات تامین اجتماعی ارسال می شود یا باید توسط دیوان عدالت اداری تایید شود؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام با توجه به اینکه اعمال ماده ۱۴۸قانون کار جز از قوانین آمره بوده لذا در صورت توافق طرفین بازم ماده ۱۴۸باطل نمیشود وکارفرما ملزم به پرداخت حق بیمه وجرائم ان میباشد....ایمانی