در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت مشاوران محترم فرض بفرمایید شخصی بیمه نامه عمر و سرمایه ندارد،، آیا میتواند اقساط پنج سال گذشته را یکجا پرداخت کند و بیمه نامه با پنج سال سابقه دریافت کند؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی جناب آقای رضایی سلام،وقت بخیر.

با توجه باینکه صدور بیمه نامه ها در حال حاضر بصورت کامپیوتری و سیستمی می باشد و حساب و کتاب بیمه نامه ها در سالهای قبل بسته شده،امکان صدور بیمه نامه به تاریخ گذشته وجود ندارد.

تا اسفند ماه سال ۱۳۹۴ بیمه پاسارگاد،شرایط انتقال بیمه نامه از افراد به یکدیگر را گذاشته بود که با توجه به ایرادات بیمه مرکزی از این طرح،متاسفانه و عملا این سیستم کنار گذاشته شده است.