در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
با سلام.من قراردادی با شرکتی تا اخر ۹۵ به مدت ۱ سال داشتم در یکی از تبصره های قرار داد آمده بود که در صورت نبستن قرارداد توسط کارفرما قرارداد با شرایط قبل تجدید می گردد.

امسال بعد از گذشت ۳ ماه به دلیل پیدا کردن کار بهتر من استعفا دادم و شرکت را ترک کردم . در این مدت قرارداد جدید با بنده بسته نشده بود.

ولی شرکت با استعفای من موافقت نکرد و سنوات من را بلوکه کرد. در صورتی که من ۲۶ رو باقیمانده مرخصی هم داشتم ولی به این بهانه که ۱ ماه زودتر اعلام نکردم.

لطفا بفرمایید آیا من میتوانم سنواتم را بگیرم و مفاید تجدید قرارداد ضمنی چیست.با تشکر
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
با سلام. بر اساس دستورالعمل شماره 17 وزارت کار ، به دلیل ترک کار به شما سنوات تعلق نمیگیره. اما جدیداً دیوان عدالت اداری بند 4 و 5 این دستورالعمل رو باطل کرده و بایستی به شما سنوات پرداخت بشه